Piese și accesorii industriale
În ce țări livrează hiQtech

Comenzile plasate pe site-ul hiqtech.ro sunt livrate numai pe teritoriul României.

Termenul de livrare

Termenul de livrare diferă în funcție de produsele comandate.
De regulă, produsele mai mici ca dimensiuni și mai ușoare se livrează rapid deoarece putem să îl trimitem cu un curier consacrat pentru livrări rapide. Dacă comanda dvs. conține mai multe bucăți dintr-un produs sau mai multe produse, termenul de livrare poate crește din cauză că termenul de pregătire a produselor ce urmează să fie livrate crește.

Livrarea produselor

În funcție de greutatea și volumetria coletelor este desemnat un curier adecvat care transportă acest tip de marfă. Din această cauză este posibil ca timpul de livrare să varieze – în strânsă legătură cu termenele de livrare practicate de curierul desemnat să livreze comanda dvs.

Costul livrării

Livrarea este gratuită pentru comenzile care conțin produse vândute de hiQtech cu valoare mai mare de 500 de Lei.

Pentru livrările comenzilor care conțin produse vândute de hiQtech cu valoare mai mică sau egală cu 500 Lei se percepe o taxă de livrare stabilită în funcție firma de curierat care efectuează livrarea.

Prin serviciul de curierat există posibilitatea de a plăti ramburs comenzi cu valoarea de până în 5000 Lei. Comenzile cu o valoare mai mare trebuie achitate integral prin transfer bancar sau necesită plata unui avans care să scadă valoarea rambursului sub pragul de 5000 Lei.

Orice cost suplimentar de livrare se comunică telefonic sau prin email de către un operator. Nu se adaugă în mod automat niciodată un cost suplimentar de livrare sau manipulare până acesta nu este discutat și acceptat de către client.