Piese și accesorii industriale
Sortare:
544
Supapa de dozare a agentului de sablare FSV

Supapa de dozare a agentului de sablare FSV

1735.70 Lei

Supapa Contractor FSV pentru dozarea agentului de sablare este o valva de dozare proiectata pentru a fi montata pe instalatiile de sablare Contractor DBS-100 si DBS-200 cu rolul de a controla alimentarea cu materiale abrazive usoare si este utilizata pentru a adauga cu precizie medii de sablare la fluxul de aer comprimat la iesirea unui dispozitiv de sablare.

Dozarea materialelor abrazive în supapa de dozare este reglata prin miscarea mânerului (1), care reduce sau mareste orificiul de comanda (2) între discuri instalate în interiorul robinetului cu un joc minim care este reglat de un arc de presiune. Materialele abrazive, cum ar fi nisipul de siliciu, zgura de cupru, zgura de nichel si electrocorindonul sunt potrivite pentru aceasta supapa.

Pentru a deschide dispozitivul de dozare, mânerul trebuie rotit în sensul acelor de ceasornic. Pozitia centrala a mânerului pâna la piulita-fluture (3) corespunde pozitiei deschise a dispozitivului de dozare. Pozitia extrema din stânga a mânerului corespunde pozitiei închise a dispozitivului de masurare. Pentru a închide dispozitivul de dozare, mânerul trebuie rotit în sens invers acelor de ceasornic cu aproximativ 90 de grade pâna la surubul de fixare.

Designul supapei FSV cu un unghi de 45° asigura un amestec uniform de aer si mediu de sablare. Discurile de control durabile ale supapei permit dozarea precisa a agentului de sablare. Supapa poate fi curatata de blocaje prin deschiderea de întretinere. Supapa de dozare a mediului de sablare FSV de la Contracor este proiectata pentru lucrul cu medii de sablare minerale (zgura).

Filet: 1.1/4" sau 1/2"

Manual de instalare si utilizare

545
Supapa de dozare a agentului de sablare SGV

Supapa de dozare a agentului de sablare SGV

1577.90 Lei

Supapa SGV este utilizata pentru a masura medii grele sau agresive de sablare, cum ar fi otel turnat rotund sau unghiular, corindon, carbura de siliciu sau oxid de aluminiu. Designul acestei valve de dozare împiedica corpul supapei sa intre în contact cu mediul de sablare. Mediile de sablare ating doar tubul de cauciuc, care poate fi înlocuit rapid daca este uzat. Agentul de sablare este dozat prin îngustarea tubului de cauciuc cu ajutorul unui surub de dozare.

Supapa de dozare Contractor SGV este proiectata pentru montarea pe instalatiile de sablare Contractor DBS-100 si DBS-200 si cabinele de sablare CAB-110P si CAB-135P pentru a controla alimentarea cu medii de sablare.

Cantitatea de materiale abrazive din supapa de dozare este reglata prin rotirea rotii de mâna (1), care reduce sau mareste orificiul de control (2) al insertiei de cauciuc (3).

Pentru a închide complet supapa de dozare, roata de mâna trebuie sa fie rotita pâna la capat în sensul acelor de ceasornic. Pentru a deschide supapa de dozare, mânerul supapei de dozare trebuie sa fie desurubat pâna la capat în sens invers acelor de ceasornic. Supapa de dozare este în pozitia deschisa atunci când este furnizata. Înainte de utilizare, rotiti mânerul în sens invers acelor de ceasornic cu 1-1,5 rotatii. Pentru a creste debitul de abraziv, rotiti mânerul cu cel mult ¼ de rotatie o data.
Ajustarea recurenta poate fi efectuata nu mai devreme de 10-15 secunde dupa reglarea anterioara pentru a asigura un flux de abraziv stabil. Sunt necesare aproximativ 8 rotatii pentru a roti supapa din pozitia deschisa în pozitia închisa. Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu curatarea cu sablare abraziva, se recomanda utilizarea cantitatii minime de abraziv.

Manual de instalare si utilizare

0
546
Supapa de control la distanta RCV

Supapa de control la distanta RCV

2441.20 Lei

Supapele de control sunt utilizate pentru a porni si opri sistemul de sablare de catre un singur operator. Sistemul de telecomanda include o supapa de control la distanta RCV si o maneta de comanda DMH, care sunt conectate între ele printr-un furtun TWIN-LINE.

Supapa de control de la distanta RCV este proiectata pentru instalarea pe masinile de sablare Contracor DBS100 si DBS-200, precum si pe alte masini de sablare prevazute cu o conducta de 1 .1/4” sau 1/2 diametru.

Unitatea de telecomanda cuprinde un ansamblu valva de control (3, 4) si un amortizor de zgomot (5). Ansamblul supapei de control cuprinde doua sectiuni: sectiunea inferioara (4) asigura alimentarea/închiderea masinii cu aer comprimat, iar sectiunea superioara (3) asigura presurizarea/depresurizarea masinii.

Supapa de control de la distanta RCV este utilizata pentru a controla alimentarea cu aer comprimat catre masina de sablare si controlul simultan al sistemului de scurgere. Ambele functii de control sunt efectuate simultan atunci când maneta de mâna DMH este apasata sau eliberata de catre lucrator.

La apasarea pârghiei de pe mânerul DMH, aerul comprimat curge de la compresor prin sectiunea inferioara a ansamblului supapei de control (4) catre masina de sablare si duza. La eliberarea pârghiei de pe mânerul DMH, presiunea din interiorul masinii de sablare este eliberata în sectiunea superioara a ansamblului supapei de control (3) si apoi prin amortizorul de zgomot (5) în atmosfera. Sectiunea inferioara a ansamblului supapei de control opreste simultan fluxul de aer comprimat din compresor.

Manual de instalare si utilizare

547
Maneta de control DMH pentru telecomanda

Maneta de control DMH pentru telecomanda

492.70 Lei

Maneta de control DMH este proiectata pentru instalarea pe masinile de sablare Contractor DBS-100RC/DBS-100RCS/DBS200RC/DBS-200RCS.

Mânerul telecomenzii DMH este fixat pe furtunul de sablare cu benzile (incluse în pachetul de livrare) si conectat la furtunul Twinline.

 

Prin apasarea manetei (3), supapa telecomenzii RCV va fi alimentata si aerul comprimat va curge în furtunul de sablare abraziva. Prin eliberarea intentionata sau neintentionata (de urgenta) a pârghiei (3), încuietoarea cu arc (4) va reveni în pozitie verticala. Supapa telecomenzii RCV va fi oprita si alimentarea cu aer comprimat va fi oprita.

Manual de utilizare

0
Produse Favorite
close image